Η Stefi Machines ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 2001 από τον Γιάννη Στέφη στην κατασκευή μηχανών επεξεργασίας χάρτου Tissue. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το 2005 η εταιρία εισάχθηκε στον χώρο κατασκευής μηχανημάτων παραγωγής ιατρικών προϊόντων, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει δυναμική είσοδο και στον χώρο κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας σκληρού χαρτιού Kraft, όπου ειδικεύεται στην παραγωγή χάρτινων σακούλων τροφίμων.

Έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 160 projects με μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις Βαλκανικές χώρες, σε όλη την Ευρώπη ακόμη και στην Αμερική.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, οι εξειδικευμένοι βιομηχανικοί σχεδιαστές μας, το άμεσο και αξιόπιστο περιβάλλον και η υψηλής ποιότητας, αλλά και απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον, πρώτες ύλες, μας καθιστούν στην κορυφή της αγοράς.

Είμαστε σε θέση να προτείνουμε ιδέες και να δώσουμε λύση σε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Οι ποίκιλες μηχανές παραγωγής επεξεργασίας χάρτου που έχουμε στο ιστορικό μας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε και αποκλειστικά σχεδιασμένες σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, επίσης, εξολοκλήρου την εγκατάσταση, την συναρμολόγηση, καθώς και την εκπαίδευση των χειριστών από το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας.

Στρατηγικός μας στόχος είναι η αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας, αλλά και μεμονωμένων επισκευών, καθώς αναλαμβάνουμε το σέρβις και κάθε είδους παροχής υπηρεσίας σε ό,τι αφορά το προϊόν στον χώρο του συνεργάτη μας.

Η εμπιστοσύνη και η ανταπόκριση των πελατών μας αποτελεί την μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη για εμάς.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

stefi-machines-tissue-world

Η εταιρία μας έλαβε μέρος στο show ”TISSUE WORLD 2019 MILAN”. Η έκθεση διεξάχθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας τον Μάρτιο του 2019 με τεράστια απήχηση και επιτυχία.

Η Stefi Machines για μια ακόμη φορά έδωσε το παρόν στην μεγαλύτερη έκθεση tissue “TISSUE WORLD DUSSELDORF 2023”.

Διαβάστε τα Νέα μας

2023-04-21T12:27:31+00:00

TISSUE WORLD DUSSELDORF 2023

Η εταιρία μας έλαβε μέρος για δεύτερη φορά στην μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση Tissue World 2023 στο Dusseldorf της Γερμανίας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τόσο από την ανταπόκριση των επισκεπτών όσο και την εξυπηρέτηση και φιλοξενία του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.    

Newsletter.

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τις προσφορές μας.

Πάρτε προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.